خانه / آموزش / آشپزی / آموزش انواع غذاها / طرز تهیه حلیم اراکی
کد مطلب:65609

طرز تهیه حلیم اراکی

طرز تهیه حلیم اراکی

 

پخت حلیم اراکی,نحوه پخت حلیم اراکی

طرز تهیه حلیم اراکی

مواد لازم حلیم اراکی برای ۴ نفر :

بلغور گندم  ۱ پیمانه 
 آب قلم یا آب معمولی ۳ پیمانه 
 نمک ۱ قاشق چایخوری 
 روغن زیتون یا کنجد ۱ قاشق سوپخوری 
دارچین برای تزیین به میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده ۱ پیمانه

طرز تهیه حلیم اراکی :

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.

حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی کلیپ سرا

کانال تلگرام سایت: https://telegram.me/danakadeh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *