طرز تهیه حلیم اراکی
طرز تهیه حلیم اراکی
طرز تهیه حلیم اراکی
مواد لازم حلیم اراکی برای ۴ نفر :
بلغور گندم | ۱ پیمانه |
آب قلم یا آب معمولی | ۳ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون یا کنجد | ۱ قاشق سوپخوری |
دارچین برای تزیین | به میزان لازم |
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده | ۱ پیمانه |
طرز تهیه حلیم اراکی :
ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کردهاید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریشریش کنید و به بلغور اضافه کنید.
حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کشدار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.
نکته برای تهیه حلیم اراکی :
اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته