خانه / آموزش / آشپزی / آموزش انواع غذاها / طرز تهیه ته بریان
کد مطلب:67726

طرز تهیه ته بریان


طرز تهیه ته بریان

 

نحوه پخت ته بریان,طرز پخت ته بریان

طرز تهیه ته بریان

 

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:

 پیاز ۱ عدد 
روغن  یک تا ۲ قاشق سوپخوری 
مرغ   4 تکه 
 نمک و فلفل  به میزان لازم 
آب دو لیوان
بادمجان ۳ تا ۴ عدد
آرد برنج ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
آب نارنج یا لیمو به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد

 

طرز تهیه ته بریان :

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ ها را اضافه کرده و سرخ کنید. مقداری نمک و فلفل را با ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزد. بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید و کنار بگذارید. روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و آرد برنج را در آن کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آبلیمو و کمی آب اضافه کرده و همه را به مرغ ها اضافه کنید. تخم مرغ ها را در یک ظرف بزنید و به مرغ ها اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه غذا را همراه با برنج و بادمجان های سرخ شده بریان سرو کنید.

 

نکته:

* این دستور ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۷۵ گرم پروتئین، ۱۷۰ گرم چربی و ۲۰۳۰ کیلوکالری انرژی دارد.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی کلیپ سرا

کانال تلگرام سایت: https://telegram.me/danakadeh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *