خانه / آموزش / آشپزی / انواع مربا و ترشی / طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی


طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

 

درست کردن ترشی گوجه گیلاسی,نحوه درست کردن ترشی گوجه گیلاسی

درست کردن ترشی گوجه گیلاسی

 

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی :

 گوجه گیلاسی یک کیلو و پانصد گرم
 شبت (تازه) 60 گرم
 سیر 6 الی ۸ حبه
 آب۵ پیمانه 
شکر۵ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترشیک دوم پیمانه
دانه فلفل سیاه۵ الی ۶ عدد
چاشنی های دلخواهبه مقدار لازم
نمک۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی :

سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت تازه را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را در داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را در ظرف ها بریزید. آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.

 

گوجه گیلاسی ها را شسته و با چنگال حفره هایی در هر دو طرف آنها به وجود آورید. سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس گوجه ها را به ظرف های شیشه ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید. مخلوط آب و سرکه را در شیشه ها بریزید و درب آنها را محکم ببندید. آنها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir