خانه / آموزش / آشپزی / انواع مربا و ترشی / طرز تهیه ترشی مارچوبه

طرز تهیه ترشی مارچوبه


طرز تهیه ترشی مارچوبه

 

درست کردن ترشی مارچوبه,نحوه درست کردن ترشی مارچوبه

روش های درست کردن ترشی مارچوبه

 

مواد لازم برای ترشی مارچوبه :

 مارچوبه 400 گرم
شبت تازه 6 عدد 
 آب 5 پیمانه
 شکر 3 قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواهبه مقدار لازم
برگ بو۲ الی ۳ عدد
سیر۲ حبه
سرکه۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
دانه خردلیک قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ترشی مارچوبه :

ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های ۲ الی ۳ سانتی متر برش دهید. 

 

تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید. 

 

منبع : bartarinha.ir