خانه / آموزش / آشپزی / آموزش انواع غذاها / طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی

طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی


طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی

 

پخت بادمجان شکم پر کبابی,درست کردن بادمجان شکم پر کبابی

طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی

 

مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان متوسط 5 عدد 
 گردو آسیاب شده 1 لیوان 
رب گوجه 1 قاشق سوپخوری 
رب آلوچه۱ قاشق غذاخوری
رب انار۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده۱ عدد
سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق)۲ قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوری
روغنبه مقدار لازم

 

طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.

گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.

 

در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.

 

این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.

 

نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.

 

بادمجان شکم پر کبابی,طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی

طریقه پرکردن شکم بادمجان

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته