خانه / پزشکی و سلامت / طب سنتی / آشنایی با ادویه های هندی و خواص آن ها
کد مطلب:62196

آشنایی با ادویه های هندی و خواص آن ها


آشنایی با ادویه های هندی و خواص آن ها

 

آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است

 

غذاهای هندی به خاطر تنوع در طعم و استفاده از ادویه های مختلف در آن‌ها در جهان محبوبیت خاصی دارند. در هندوستان ادویه‌ ها نه تنها برای طعم بخشیدن به غذا بلکه به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارند مورد استفاده قرار می گیرند.

 

از آنجا که در آشپزی هندی از روغن و فلفل استفاده زیادی می‌شود، ممکن است غذاهای هندی برای معده سنگین بوده و هضم آن ها آسان نباشد. در این مطلب می خواهیم به معرفی برخی از بهترین ادویه‌ های هندی بپردازیم و از خوبی های شان برای سلامتی تعریف کنیم.

 

آنقوزه (Asafoetida)

این ادویه بسیار تند و تیز و قوی است. این ادویه در مقدار بسیار اندک هم می تواند طعم دهان شما را عوض کند. شاید برای بار اول عطر این ادویه کمی زننده باشد. آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است و مصرف اصلی آن برای کمک به هضم غذا است اما برای تسکین دادن نفخ شکم و سرماخوردگی نوزادان نیز استفاده می شود.

 

دارچین (Cinnamon)

دارچین دارای طعم خاصی است، چیزی بین شیرینی خفیف و تندی. دارچین به گوارش غذا و همین طور کاهش کلسترول و قند خون کمک می کند. همین طور برای التیام دادن به سرماخوردگی و حالت تهوع نیز مفید است.

 

هل (Cardamom)

هل که به آن Elaichi نیز می گویند دو نوع سبز و سیاه دارد. هل از بوی رفع بد دهان، سوء هاضمه و حالت تهوع کمک می کند، موجب افزایش اشتها می شود و هنگام افسردگی نشاط آور است. از هل می توان به عنوان عامل ادرارآور برای دفع بهتر ادرار و خلط آور برای بیرون آوردن خلط از ریه ها استفاده کرد.

 

میخک (Cloves)

ادویه میخک کاملا طعمی تند و خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی دارد. از دوران قدیم در هندوستان برای التیام بخشیدن به دندان‌ درد و در تهیه درمان‌های خانگی از این گیاه استفاده می شده است. امروزه در تهیه خمیر دندان‌های مختلفی از میخک به عنوان یکی از عناصر تشکیل دهنده استفاده می شود.

 

فلفل سیاه (Black Pepper)

علاوه بر افزودن طعم و تندی به غذا، فلفل سیاه به عمل گوارش یاری می‌دهد، محرک، اشتها آور و خلط آور است و در تسکین اعصاب بسیار موثر است. ترکیب فلفل سیاه و عسل می‌تواند یک درمان خانگی بسیار خوب باشد.

 

شنبلیله (Fenugreek)

شنبلیله در حالت خام بسیار تلخ است اما خواص درمانی بسیار زیادی دارد. این گیاه به تصفیه خون کمک می‌کند، می‌تواند به عنوان عامل ضد یبوست در پاکسازی معده استفاده شود، به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند و در رفع بسیاری از مشکلات پوستی موثر است.

 

زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و زخم ها و کبودی های جزئی را درمان می کند

 

زردچوبه (Turmeric)

زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و می تواند زخم ها و کبودی های جزئی را درمان کند. استفاده مقدار کمی زردچوبه در غذا به طور روزانه بروز آلزایمر را به تعویق می‌اندازد. قدرت زردچوبه در درمان بیماران سرطانی مورد مطالعه است.

 

زعفران (Saffron)

زعفران ادویه‌ای گران قیمت است اما در ابعاد وسیعی مصرف می‌شود و یک منبع خوب آنتی اکسیدان است. زعفران برای سلامت قلب نیز مفید است.

 

رازیانه (Fennel)

دانه‌های رازیانه حاوی پتاسیوم، فیبر و ویتامین C  هستند. رازیانه خاصیت ضد اسپاسم دارد و در نوزادان و کودکان به از بین بردن کولیک کمک می‌کند.

 

این بار که به رستوران هندی می‌روید به ادویه‌های مختلفی که در تهیه غذا استفاده شده است دقت کنید و از چیزی که می‌خورید بیشتر لذت ببرید.

 

منبع : kalleh.com

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی کلیپ سرا

کانال تلگرام سایت: https://telegram.me/danakadeh

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *